Oticon Ria

Oticon Ria
OTICON
Oticon Ria

Dinleme kolaylığını ve konforunu artırır

Oticon Ria yeni inium platformu üzerinde üretilmiştir ve gerekli işitme ihtiyaçlarını sağlayan cihazlar kategorisinde en iyi performansı sunan işitme çözümümüzdür. RIA’da ki teknoloji, kullanıcılarına çeşitli durumlarda gerekli dinleme performansını sunar ve her bir kullanıcının dinleme tercihlerini karşılayabilir.

RIA ailesi yeni kompakt kanal içi modellerden kulak arkası modellere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Model seçenekleri yeni kablosuz bağlantı özelliklerine sahip görünmez kanal içi (IIC), tamamen kanal içi (CIC) ve yeni tasarım RITE modelleri ile mükemmeli arayan kullanıcılara en iyi çözümü sunar.

Oticon RIA hafif orta dereceden ileri ve çok ileri dereceye kadar olan tüm işitme kayıplı kişilerde uygulanabilir.

Gelişmiş YOUMATIC teknolojisi

Gelişmiş YouMatic teknolojisi hastanın kişisel ihtiyaçlarına ve ses dinleme tercihlerine göre programlanan özel bir otomatik sistemdir. Gelişmiş YouMatic hastanın dinlediği sesteki konfor, destek ve netlikle ilgili tercihlerinin daha fazla karşılanması için gereken cihaz performansının ve reaksiyonunun ayarlanmasını kolaylaştırır.

Gerekli Serbest Odaklanma

Gerekli serbest odaklanma çok zor dinleme koşullarında manuel olarak Tam Direksiyonaliteye geçme imkanı ile iki mod (Optimize Edilmiş Omni ile Split Direksiyonalite) arasında sorunsuz bir geçiş yapar. Optimize omni, konuşma sinyaline istenilen erişimi sağlamak için kulak kepçesinin doğal öne odaklanmasını taklit ederek özellikle konuşmanın anlaşılmasını iyileştirmek için geliştirilmiş yeni bir direksiyonalite modudur.

INIUM FEEDBACK kalkanı

Inium Feedback Kalkanı, Oticon Inium platformunda uygulanan etkili bir feedback koruma sistemidir. Inium Feedback Kalkanı sinyal kalitesi veya işitilebilirlikten ödün vermeden feedbackten koruyan ve iki feedback prensibini birleştiren bir hibrit sistemdir. Feedback riski olan durumlarda feedback’i önlemek için gerçek zaman fazında feedback önleme ve frekans değişikliği arasında en iyi opsiyonu uygular.

BİZİM PROFİL
Biz
Koşulsuz Şartsız Müşteri Memnuniyeti.
Vizyonumuz
Modern işitme ürünleri perakendeciliğinde öncelikle tüm güneydoğu anadolu da hizmetlerimizi yaygınlaştırarak aynı hizmet kalitesiyle çevre il ve ilçelere yayılma ve müşteri memnuniyetinde sektörünün lideri olmaktır.
Misyonumuz
İnsan odaklı, topluma ve çevreye duyarlı, işitme sektöründeki dünya standartlarının da üzerinde bir yaklaşımla, kullanıcıların hayatı duymalarını sağlayarak yaşam kalitesini ileriye taşımada öncü rol üstlenmektir.
Amacımız
Daha geniş olanaklarla daha çözümleyici çabalarla işitme problemlerinin yarattığı olumsuz etkiyi en aza indirgemek.
Copyright © 2024    Batman Ses.   Tasarım "Berfudo.com"